Super Viktig Information om den Framtida Super Träffen med mera

Super Viktig Information om den Framtida Super Träffen med mera

Enligt vad jag har fått veta utav Marianne Ahrne som känner den Kungliga Familjen,, så kanske det ser att Super Träffen kanske kan genomföras omkring År 2015/2016 med ett Stort Frågetecken bakom nu då. Jag måste Meddela er om att jag vet att Kronprinsessan Victoria som Väntar Barn i Månadskftet Februari/Mars kommer att Bli Mamma, och därför vet jag att hon är Super Noga med att låta hennes Första Barn Växa upp i en Trygg Miljö, och jag tror därför att hela Kungafamiljen inte vill att Hennes Första Barn skall vara en Liten Bebis under Super Träffen så samman fattar  jag detta inlägg nu då, och detta är en Uppdatering av texten, så kanske ni kommer att förstå varför.
Om Den Framtida Super Träffen


Jag som skriver detta inlägg heter Karl-Olov Nordin

Kommentarer
Postat av: Lasse Kronér

Hej Karl-Olov Nordin

Varför så långt in i framtiden?

Får jag komma?/Lasse Kronér

Svar: Svar. Du får visst vara med på Super Träffen som skalll vara på År 2015/2016, med anledning av Kunga Familjen nu då Lasse Kronér.
Karl-Olov Nordin

2012-01-30 @ 09:45:40
Postat av: Karl-Olov Nordin (BOMBÄKTA)

Hejsan!Lasse KronérJag som skriver detta meddelande heter Karl-Olov NordinOch jag kan dock meddela dig att jag har dock skickat dig ett Super e-Postmeddelande till dig nu då Lasse Kronér.http://karlolovnordin.finhemsida.se/Förstår du hur jag menar nu då Lasse Kronér?Mvh: Karl-Olov "THE REAL DEAL" och " DEN BOMBÄKTA " Nordin i Falun i Dalarna.eMail: karl-olov.nordin@bredband2.com

2012-02-01 @ 06:16:50
URL: http://karlolovnordin.finhemsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0